Valentijn komt eraan, maar op deze liefdevolle dag zit helaas niet iedereen te wachten. Ben jij vrijgezel en wil je toch iets leuks doen? Kijk dan snel mee naar de ideeën voor single meiden op Valentijn.

Bioscoop met vriendinnen

Als jij niks hebt met dat verliefde gedoe op Valentijnsdag dan kun je misschien met je vriendinnen naar de bioscoop gaan. Ga samen naar een leuke film waarin romantiek absoluut niet voorkomt. Kies voor een avondje lachen en zet je gedachten lekker op nul.

Anti-Valentijnsdag feest

Als je echt een hekel hebt aan 14 februari dan kun je een Anti-Valentijnsdag feest organiseren. Kies voor een thema waaraan liefde niet wordt verbonden en nodig alleen vrijgezelle vrienden uit. Drink samen een borreltje en heb het vooral gezellig.

Maak een tripje

Heb je altijd al ergens heen gewild, maar heb je dat nog nooit gedaan? Maak dan een tripje hiernaartoe. Dit is namelijk het perfecte moment om die verschrikkelijke dag te ontvluchten en iets te doen waarvan jij altijd hebt gedroomd.

Mooie outfit

Om jezelf te verwennen kun je op Valentijnsdag een mooie outfit aantrekken en besluiten om uit te gaan. Ga samen met je vrijgezelle vriendinnen naar een club en laat een onvergetelijke indruk achter.

Koop zelf een cadeau

Natuurlijk draait het bij Valentijn om het krijgen van cadeautjes, maar waarom kan jij die zelf niet aanschaffen? Koop daarom een presentje dat jouw behoorlijk laat glimlachen, daar heb jij namelijk niemand anders voor nodig.

Goed doel

Als je nou echt iets wilt betekenen voor de mensheid en toch graag liefde wilt tonen dan kun je vrijwilliger worden bij een goed doel. Kies wel iets wat dicht bij je hart ligt en maak er zo alsnog een bijzondere Valentijn van.

Ga sporten

Wil jij je helemaal uitleven op 14 februari en al je frustraties eruit gooien? Ga dan lekker sporten. Neem je muziekje mee en houd jezelf vooral bezig. De energie die je ervan krijgt helpt je die dag vast beter functioneren.

Stuur bloemen

Ben je dol op bloemen? Stuur ze dan lekker naar jezelf! Stel een mooi boeket samen en laat deze met Valentijn naar je huis bezorgen. Je weet dan in ieder geval zeker dat je een lach op je gezicht krijgt.

Doe iets spannends

Heb jij altijd al willen bungeejumpen of skydiven, maar heb je dit nog steeds niet gedaan? Dan is nu de tijd gekomen om dit spannende idee uit te voeren. De adrenaline houd je die dag zoveel bezig dat je helemaal vergeet wat voor datum het eigenlijk is.

Waardeer het vrijgezelle leven

Als je helemaal geen zin hebt om iets te doen op 14 februari dan kun je ook simpelweg het vrijgezelle leven waarderen. Schrijf voor jezelf op papier waarom je het heerlijk vindt dat je geen vriendje hebt. Je kunt dit lijstje beginnen met het feit dat je in bed geen last hebt van een snurkende jongen, hier ga je vast keihard om lachen.