In Amerika gebeuren wel vaker gekke dingen in de gevangenis, maar dit is toch wel een vreemde zaak. Toen een moeder haar zoon onder toezicht bezocht, besloot zij om met hem te gaan zoenen zodat hij zijn drugs kreeg.

De 54-jarige Kimberley Margeson ging haar 30-jarige kind opzoeken, tussen een paar zwaar beveiligde muren in New York, en besloot gelijk een paar pilletjes Oxycodone in haar mond mee te nemen. De medewerkers van het cellencomplex hadden helemaal niets door van het snode drugsplan, totdat zij zagen hoe zoonlief William Partridge begon te zoenen met zijn moeder. Niet echt een slimme actie want Kimberley werd direct gearresteerd en ook achter de tralies gezet.

Momenteel is mamalief, na het betalen van de borgtocht van 2.000 dollar, weer op vrije voeten. Volgens de website The Smoking Gun moet William nog even brommen voor zijn overtreding met een wapen.