Primark gaat verder met zijn uitbreiding in Nederland. De goedkope kledingketen heeft via een officieel persbericht laten weten dat zij een winkel gaan openen in Zoetermeer.

Na Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere en geruchten over een vestiging in Tilburg, gaat Primark in het najaar van 2013 een winkel openen in Zoetermeer. De nieuwe locatie in het stadshart heeft een oppervlakte van 3.530 vierkante meter en staat daarmee op de 3e plek van de grootste Primark in ons kikkerlandje. Volgens website De Weekkrant kan het Spazio wel eens de plek zijn waar de allernieuwste vestiging komt.

Wanneer Primark in Zoetermeer precies open gaat, is helaas nog niet bekend. Wees niet getreurd als je hier niet in de buurt woont, naast de eerder genoemde plaatsen, krijgt ook Nijmegen in dit jaar een nieuwe winkel. Op de planning voor 2014 staan openingen in Den Haag en Eindhoven.