Rihanna heeft eindelijk een boekje opengedaan over haar relatiestatus. De zangeres heeft toegegeven dat zij en Chris Brown officieel samen zijn.

Het muziekblad Rolling Stone hield een pittig interview met de 24-jarige Rihanna over haar privéleven. Hierdoor werd ook duidelijk dat zij en Chris Brown weer officieel samen zijn. De zangeres vertelt verder dat zij zich niet druk maakt over wat de buitenwereld vindt, haar eigen geluk is nu belangrijker. “Ik wil dat niemand mijn mening mij in de weg staat,” legt Rihanna uit. “Als het een vergissing blijkt te zijn, is het mijn eigen fout. Ik leef mijn eigen leven en ik neem de gevolgen op me. Ik kan het aan”.

De superster geeft wel toe dat haar relatie er voor anderen verre van rooskleurig uitziet. Toch is het volgens haar deze keer heel anders. Zo schijnt het stel niet meer die ruzies van vroeger te maken en waarderen ze elkaar veel meer. Rihanna laat wel weten dat zij zich niet opnieuw laat mishandelen door Chris Brown, dan kan hij het voorgoed vergeten.

Foto’s via PRPhotos