Dat H&M en designers hand in hand gaan is al langer bekend. Maar nu lijkt de modeketen toch echt de grote modehuizen achterna te gaan. H&M geeft namelijk een show tijdens de Parijs Fashion Week.

H&M heeft bekend gemaakt dat de keten een show gaat geven tijdens de Parijs Fashion Week, die op 26 februari van start gaat. De show wordt gehouden op 27 februari en bestaat uit 25 looks uit de winter 2013-2014 collectie. Als locatie koos het merk voor het Musée Rodin, waar ook eerder Dior en Saint Laurent showden.

Hoewel de show van H&M wordt gehouden tijdens de Parijs Fashion Week maakt het geen onderdeel uit van het officiële catwalkprogramma van de modeweek. Toch maakt dit het voor de modeketen niet minder bijzonder. “We zijn erg opgewonden over onze collectie en we willen het heel erg graag laten zien,” liet Hacan Andersson, een woordvoerder van H&M, aan WWD weten.