Hoewel de dagen inmiddels erg koud zijn kun je het zelf natuurlijk zo warm en liefdevol mogelijk maken. Om je hierbij een handje te helpen staan hieronder een aantal ideeën voor romantische dates in de winter.

Snowboarden

Hoe cool is het als je in de winter een avontuurlijke date kunt beleven? Je bloed gaat niet alleen sneller stromen door de spanning, samen iets nieuws leren of een sportieve dag beleven is net zo leuk. Je kunt een dagje snowboarden plannen bij een overdekte wintersport baan, maar samen een midweekje naar Oostenrijk is ook super romantisch. Je kunt dit ook vervangen door skiën als deze sport je meer trekt.

Warme chocolademelk drinken

Wanneer je geen fan bent van winter en sneeuw kun je samen gezellig warme chocolademelk drinken in een koffieshop of restaurantje. Het ideale van deze romantische date is dat je samen knus kunt praten en het ook niet veel geld kost. Om het nog iets specialer te maken kun je likeur of een lekkere toef slagroom toe laten voegen.

Wijnproeven

Een lekker borreltje drinken is in elk seizoen wel welkom en zelfs wijnproeven is in de winter een leuke tip voor een romantische date. Want wat is nou leuker dan samen een cursus te volgen en te leren over wijnen die je thuis gezellig naast een vuurkorf, bij een kaarsje of open haard kan op drinken.

Marshmallows roosteren

Als je toch al zo ver bent om een vuurkorf in de tuin te laten branden, dan kun je de date nog romantischer maker door marshmallows te roosteren. Je kunt samen het stokje boven het vuur houden en elkaar beter leren kennen, tussendoor kun je met een dekentje elkaar warm houden.

Jacuzzi

Voor wie de kou wil trotseren op een vrij blote manier kan kiezen om in een jacuzzi te stappen. Je kunt samen ontspannen in het hete water en het zo romantisch maken als je zelf wilt. Het lijkt mij alleen geen goede keuze voor een eerste date, eerst maar eens met kleding aan elkaar leren kennen.

Wil je nog meer ideeën op doen voor dates tijdens de winter? Dan kun je ook het artikel leuke dates voor kerst raadplegen.