Afgelopen zomer werd bekend dat Rihanna een collectie voor River Island gaat ontwerpen. Hierna werd het heel stil rondom de samenwerking, maar nu is bekend dat de zangeres de lijn gaat onthullen tijdens de Londen Fashion Week.

Op 16 februari presenteert Rihanna haar River Island collectie op Londen Fashion Week. Op die dag zullen we dan eindelijk de accessoires en kleding kunnen bewonderen die de zangeres voor aankomende zomer heeft ontworpen. De collectie is vervolgens op 5 maart verkrijgbaar in de River Island winkels.

Rihanna is zelf helemaal in haar nopjes met de lancering van haar River Island collectie. Zo laat de zangeres weten: “De collectie lanceren tijdens London Fashion Week is een droom die werkelijkheid wordt. Ik wilde graag een eigen collectie tekenen en vind het een bijzonder privilege mijn collectie voor River Island te mogen presenteren tussen de grote ontwerptalenten van de London Fashion Week. Ik kan niet wachten om de reacties van mijn fans en de modepers te horen!”

Foto via PRPhotos