Over de dochter van Patricia Paay gingen al langer geruchten dat ze biseksueel was, maar nu wordt dit officieel bevestigd. Christina Curry heeft namelijk zelf laten weten dat ze een relatie heeft met een vrouw.

Van Christina Curry mag de hele wereld op de hoogte zijn van het feit dat zij een relatie heeft met een vrouw. Daarnaast laat ze op Twitter duidelijk zien dat ze flink gefrustreerd is over de media en hun bemoeienis met haar privéleven. De kersverse vriendin van Christina is hoogstwaarschijnlijk zangeres Elle Bandita, de twee zijn al een aantal keer samen gespot en op de gevoelige plaat vastgelegd.

Ik vind dat Christina lekker zelf moet weten wat ze doet. Helaas voor haar staat ze vaak in de spotlights vanwege rare acties. Zonder schaamte plaatste zij eerder al toplessfoto’s op het internet en liet ze ook haar tepelpiercing filmen.

Foto’s via Facebook