Vorige week vrijdag gonsde het nog van de geruchten over het huwelijk van Bradley Cooper en Zoë Saldana. Helaas komt er nu alweer een einde aan dit sprookje. Het sterrenkoppel schijnt namelijk uit elkaar te zijn.

Volgens de New York Post hebben Bradley Cooper en Zoë Saldana een punt achter hun relatie gezet. Een anonieme bron wist aan de krant te vertellen dat het koppel tijdens de feestdagen uit elkaar is gegaan. De acteurs waren van plan om Kerst en Oud en Nieuw met elkaar en andere familieleden in Parijs te vieren. Het tripje ging uiteindelijk niet door omdat het niet lekker meer liep tussen de twee.

De echte reden van de breuk ligt waarschijnlijk aan de drukke schema’s van de filmsterren. Zo als het er nu naar uitziet worden de trouwplannen in ieder geval niet uitgevoerd.

Foto’s via PRPhotos