Katie Holmes is al een tijdje geleden gescheiden van Tom Cruise en geniet daarom van haar leven als vrijgezel. Als we de laatste geruchten moet geloven is de actrice nu met Jake Gyllenhaal aan het daten.

Volgens The Sun hebben Katie Holmes en acteur Jake Gyllenhaal al een aantal romantische dates achter de rug. Een anonieme bron vertelde aan de krant dat de acteurs veel interesses delen en zelfs bij elkaar over de vloer komen. Een oud-collega van Katie schijnt de twee aan elkaar te hebben voorgesteld.

Of deze roddel waar is moeten we nog maar eens zien. Jake Gyllenhaal is wel een echte vrouwenmagneet, hij had eerder al een relatie met Taylor Swift, Reese Witherspoon en Kirsten Dunst. Ik gun het Katie in ieder geval wel, ex-man Tom Cruise is ook al flink aan het daten geslagen.

Update:

Als we de woordvoerder van de actrice moeten geloven is het gerucht onzin. Katie Holmes en Jake Gyllenhaal zijn geen stelletje, niks klopt van het verhaal.

Foto’s via PRPhotos