Er is weer een gerucht opgedoken over de bruiloft van Angelina Jolie en Brad Pitt. Het beroemde koppel schijnt elkaar stiekem tijdens de Kerst het jawoord te hebben gegeven.

Volgens de Daily Telegraph zijn Angelina Jolie en Brad Pitt stiekem getrouwd. Anonieme bronnen vertellen namelijk dat het huwelijk afgelopen december op eerste kerstdag heeft plaatsgevonden. Momenteel verblijft het stel met hun kinderen op een van de Turks- en Caicoseilanden. Zij vieren vakantie in de villa van modeontwerpster Donna Karan. Volgens de krant hebben de sterren elkaar dan ook op die plek eeuwige trouw belooft.

Of deze roddel waar is blijft altijd nog gissen, verder zijn er geen details bekend. De media blijven altijd speculeren over het huwelijk van Angelina Jolie en Brad Pitt. Eerder waren de twee zogenaamd in de zomer van plan om te gaan trouwen in het Franse dorpje Château Miraval. Ook hun trouwringen waren met de prijs van 1,27 miljoen euro, het gesprek van de dag.

Foto via PRPhotos