Je kan 2013 natuurlijk beginnen met een versiersel op je lichaam. Deze gedachte had Justin Bieber ook, hij heeft namelijk een nieuwe tattoo laten zetten.

De nieuwe tattoo van Justin Bieber bevind zich boven zijn linkerenkel. De 18-jarige meisjesmagneet showt zijn nieuwe kunstwerkje vol trots op zijn Instagram. De tatoeage bestaat uit 2 handen die bidden en een aantal rozen. Voor de tienerster is deze aanwinst vrij normaal. Hij heeft eerder al een vogel op zijn lies laten tatoeëren, een afbeelding van Jezus op zijn been gezet en onder zijn oksel het woord Yeshua laten plaatsen.

Of je de tattoo nou leuk vind of niet, de fans van Justin Bieber zijn door het dolle heen. De foto is ook al een half miljoen keer bekeken. Op zich vind ik de afbeelding wel mooi, de plek lijkt mij alleen wel een beetje pijnlijk.

Foto’s via PRPhotos en Instagram