Hoewel een paar uur geleden bekend werd gemaakt dat Shakira moeder is geworden, klopt dit nieuws helaas nog niet. De zangeres is namelijk nog niet bevallen. Haar vriend Gerard Piqué maakte maar een grapje.

Een echte lolbroek is de voetballer van FC Barcelona wel. Zo liet hij eerder weten dat hij en Shakira de trotse ouders zijn geworden van een zoontje en noemde hij ook een naam. Nu blijkt dit alles nog niet te kloppen want Shakira is nog helemaal niet bevallen. De naam Inocencio verwijst naar Dia de los Inocentes, dit kan je in Nederland vergelijken met 1 april, de dag van de grapjes. De zogenaamde kersverse vader wenst iedereen op zijn Twitter een fijne dag vandaag.

Trouwe fans van de zangeres moeten nog even geduld hebben op het echte babynieuws. Laten we maar hopen dat het de volgende keer wel gewoon klopt.

Foto via PRPhotos