Als we de laatste roddels moeten geloven komt er binnenkort weer een huwelijk van filmsterren aan. Dit keer zijn Bradley Cooper en Zoë Saldana van plan om te gaan trouwen.

Volgens de National Enquirer heeft Bradley Cooper zijn vriendin Zoë Saldana een paar weken geleden al ten huwelijk gevraagd. Een anoniem persoon liet aan het tijdschrift weten dat de moeder van de acteur de reden is achter het aanzoek. Zij schijnt dolgraag oma te willen worden en heeft hier dan ook alles voor over. Zoë Saldana wilde namelijk pas aan kinderen beginnen als zij een verlovingsring zou krijgen, aldus de bron.

Of we dit verhaal moeten geloven is nog maar de vraag. Een woordvoerder van het sterrenkoppel zegt dat de roddel uit de lucht is gegrepen. Ik zet hier wel mijn vraagtekens bij, het aanstaande huwelijk word niet bepaald ontkend. Hoe je het ook bekijkt, het sterrenkoppel past in ieder geval erg leuk bij elkaar.

Foto via PRPhotos