Het gerucht gaat dat Kate Winslet voor de derde keer is getrouwd. De actrice zou in het diepste geheim haar jawoord hebben gegeven aan Ned Rocknroll.

Volgens het magazine Us Weekly is het stel een paar weken geleden in New York in het huwelijksbootje gestapt. Een bron vertelde namelijk dat een handjevol familieleden en vrienden aanwezig waren bij de ceremonie. Ook Leonardo DiCaprio was bij de bruiloft van Kate Winslet, hij schijnt haar zelfs te hebben weggegeven voor het altaar. Toch is er een reden voor twijfel, de vader van de bruidegom laat aan de krant The Sun weten dat hij niet op de hoogte was van de bijzondere gebeurtenis.

Ik weet niet zeker of deze roddel waar is, maar het verbaast me niets. Kate Winslet is niet echt vies van een trouwpartijtje. Helaas zijn er verder maar weinig details bekend. Misschien verschijnen er binnenkort wel een aantal leuke kiekjes die de trouwerij bevestigen.

Foto via PRPhotos