De afgelopen week stond het internet bomvol met geruchten over de eventuele zwangerschap van Jessica Simpson. Nu hoeven we niet meer te speculeren, de zangeres bevestigt nu zelf dat ze opnieuw in verwachting is.

Jessica Simpson laat in een Weight Watchers filmpje weten dat ze inderdaad weer zwanger is. Eigenlijk had iedereen al een indruk dat ze weer een baby zou krijgen. De zangeres plaatste eerder al een foto van op Twitter die al duidelijk genoeg was. Haar dochtertje Maxwell speelde daarop namelijk in een stuk zand waarin grote zus stond geschreven. Voor Jessica en haar verloofde Eric Johnson wordt dit hun tweede kindje.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”40876″]

Ik vind het in ieder geval erg leuk nieuws voor Jessica. Het is alleen wel een beetje jammer voor al het gewicht dat ze heeft verloren na haar eerste zwangerschap.

Foto via PRPhotos