Celebrities zien er over het algemeen perfect uit. Toch zijn er een aantal sterren die de modewereld domineren. Voor 2012 gaat deze eer naar de familie Beckham, want zij zijn uitgeroepen tot het meest stijlvolle gezin van het jaar.

Niet alleen Victoria en David laten de harten van fans sneller kloppen. Ook hun knappe zoontje Romeo heeft een contract bij het beroemde merk Burberry. De familie Beckham is daarom in een poll van het Engelse TVBet met 29 procent van de stemmen uitgekozen tot het meest stijlvolle gezin van 2012. Volgens het onbekende aantal deelnemers zijn zij altijd mooi gekleed en op de hoogte van de laatste trends.

De Beckhams verslaan daarmee de beroemde zusjes Kardashian, die maar 14 procent van de stemmen kregen. Op de derde plek staan Angelina Jolie en Brad Pitt, gevolgd door Beyoncé en Jay-Z. De vijfde plek is weggelegd voor Kate en Pippa Middleton.

Top 5 stijlvolle families in 2012

  1. Victoria en David Beckham – 29 procent
  2. Kim, Klhoé en Kourtney Kardashian – 14 procent
  3. Angelina Jolie en Brad Pitt – 13 procent
  4. Beyoncé en Jay-Z – 12 procent
  5. Kate en Pippa Middleton – 9 procent

Foto via PRPhotos