De Vila collectie voor Kerst 2012 bestaat uit een spectaculair aanbod van feestelijke kleding. Meiden die dol zijn op jurkjes kunnen hun hart ophalen, want het merk komt met allerlei kleuren en soorten.

Dankzij de Vila collectie voor de Kerst van 2012 heb je helemaal zin in de feestdagen. Je ziet namelijk veel jurkjes die variëren van de magische kleuren zwart en rood tot en met de bijzondere tinten blauw en lichtroze. Als je liever een lang model draagt dan kan je daar ook voor kiezen. Niets is te gek want pailletten, rozen, glimmers, kant en metallic komen allemaal voorbij.

Ik heb mijn ogen uitgekeken toen ik de prachtige outfits zag van de Vila collectie voor Kerst 2012. Een aantal modellen wil ik zeker in de decembermaand gaan dragen. Vooral het gouden jurkje zonder mouwen en de taupe maxi dress staan op mijn verlanglijstje.