Er lijkt alweer een einde te zijn gekomen aan de relatie van een van de meest besproken koppels. Volgens de laatste geruchten zijn Rihanna en Chris Brown namelijk opnieuw uit elkaar.

Dit keer ligt het aan de woorden van de 24-jarige zangeres zelf. Verschillende berichten op haar Twitter en Instagram account lijken de breuk te bevestigen. Zo laat ze via een afbeelding weten dat ze het haat om vrijgezel te zijn en schrijft ze dat een man je behoorlijk ellendig kan laten voelen. Hierdoor lijkt het dan ook dat Rihanna en Chris Brown opnieuw uit elkaar zijn.

Volgens Hollywood Life heeft de definitieve keuze van Rihanna alles te maken met het losbandige gedrag van Chris Brown. Hij schijnt nog steeds af te spreken met zijn ex-vriendin Karrueche Tran en is dol op feestjes met naakte vrouwen. Zo zie je maar weer, ook het liefdesleven van celebrities is ver van perfect te noemen.

Foto via PRPhotos