In de feestelijke decembermaand wil je natuurlijk stralen met bijzondere kleding. Misschien kies je wel voor een outfit uit de Bershka collectie voor Kerst 2012. De nieuwe lijn bestaat namelijk grotendeels uit korte jurkjes, blouses en doorzichtige tops.

Bershka komt in ieder geval met een flink aanbod van feestelijke items in de collectie voor Kerst 2012. Helaas zie je voornamelijk de kleuren zwart en roze voorbij komen, daarom heb je qua kleur niet zo heel veel keuze. Toch word je zeker opgewekt van deze lijn als je fan bent van chique en stijlvolle kleding.

Ik ben eerlijk gezegd wel een fan van het merk Bershka en zijn kleding. De stijlinspiratie vind ik deze keer ook erg interessant. Vooral de lange metallic rok en de blouses zijn erg mooi. Wat vind jij van de Bershka collectie voor Kerst 2012?