Naast een stijlvolle lijn met winterkleding komt Mango ook met een feestelijke collectie voor Kerst 2012. Liefhebbers van bijzondere outfits worden getrakteerd op een aantal leuke tops en korte jurkjes met een heleboel pailletten.

In de Mango collectie voor Kerst 2012 zien we niet zo heel veel kleur. Zwart domineert namelijk voor een groot gedeelte de lijn. Hoewel het merk amper kleurrijke items biedt, is er toch genoeg keuze om de feestdagen spectaculair door te komen. Verder valt mij het diverse aanbod van sieraden op die helemaal bij de kledingstukken passen.

Ik word erg vrolijk van deze Mango collectie voor Kerst 2012. Vooral het basic jurkje met lange mouwen tovert een lach op mijn gezicht. De zilveren top vind ik ook prachtig. Ik krijg in ieder geval een feestelijk gevoel van deze lijn.