De nieuwe Berhska collectie voor winter 2012 ligt al een tijdje in de winkel, maar mag zeker niet worden vergeten. Voor de koude periode heeft het merk namelijk een lijn ontworpen die bestaat uit feestelijke outfits en casual kleding met een stoere twist.

Dit keer wordt de Bershka collectie voor winter 2012 gedomineerd door complete setjes kleding die op elkaar zijn afgestemd. De lookbooks van het merk laten een combinatie zien van alledaagse outfits met een aantal opvallende trends zoals panterprint of steentjes. Helaas is de lijn niet bepaald kleurrijk, je ziet dan ook vooral de tinten blauw, wit en zwart.

Ik ben eerlijk gezegd wel een fan van het kledingmerk. Jammer genoeg vind ik deze collectie een beetje tegenvallen. De verschillende soorten jeans zijn op zich wel leuk, maar de panter blazer is totaal niet mijn smaak. Wat vind jij van de Bershka collectie voor winter 2012?