In de H&M collectie voor winter 2012 zien we veel wollen jassen, dikke truien, korte glimmende jasjes en bijzondere accessoires. De lookbooks van het kledingmerk laten een combinatie zien van een stijl met drukke prints met warme tinten zoals donkerblauw en bordeauxrood.

De kledingstukken van de H&M collectie voor winter 2012 zijn ideaal voor barre weersverwachtingen, maar passen ook mooi in het kader van de feestdagen. Naast een aantal basic items bestaat de nieuwe lijn uit een aantal pronkstukken waarin een hoop glitters of goud is verwerkt. Gelukkig komen er een aantal bijzondere kleuren langs die je helpen door het koude seizoen te sleuren.

De laatste jaren vond ik het aanbod van het merk een beetje tegenvallen. Toch wordt met deze kleding voor mij weer bewezen waarom ze zo populair zijn. Ik ben in ieder geval fan van de oversized mosterdgele trui en het witte T-shirt met grote steentjes op de mouwen. Wat vind jij van de H&M collectie voor winter 2012, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]