De nieuwe Zara TRF collectie voor winter 2012 ligt alweer in de winkel. Voor de aankomende koude dagen komt het merk onder andere met stijlvolle jassen en jackets, broeken en wollen truien.

Dit keer domineren de wollen en leren materialen de Zara TRF collectie voor winter 2012. De lookbooks van het kledingmerk laten een combinatie zien van een stoere stijl afgewerkt met klassieke invloeden. Helaas zie je weinig kleur terugkomen in de kledingstukken, want vooral de tinten zwart en grijs zijn aanwezig.

Hoewel ik normaal gesproken een grote fan ben van kleding van het merk, vind ik het deze keer een beetje tegenvallen. De items zijn naar mijn mening een beetje suf en ik krijg er weinig stijlinspiratie van. Dit maakt mij wel nieuwsgierig naar jouw mening over deze Zara TRF collectie voor winter 2012, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]