Niet iedereen is fan van Sinterklaas en heeft zin om thuis te blijven voor de Goedheiligman. Voor de meiden die liever uitgaan maar toch een beetje in het thema willen blijven, staan hieronder een aantal feestjes voor Sinterklaas 2012 op een rijtje.

Night of the Djs – Sinterklaas vs de Kerstman

Uitgaanscentrum Takens in het Overijsselse dorpje Balkbrug wordt op 1 december omgetoverd tot een hardstijl paradijs met als thema de battle Sinterklaas vs de Kerstman. Plaatjes tijdens Night of the Djs in worden onder andere gedraaid door Brennan Heart en Frequencerz.

Datum: 1 december
Plaats: Uitgaanscentrum Takens, Meppelerweg in Balkbrug
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Prijs: Voor 22:30 gratis, daarna 10 euro
Leeftijd: 16+

Sweet & Dirty – Wie zoet is krijgt lekkers

Het feestje Sweet & Dirty vindt plaats in De Weinstube in het Friese Harlingen. Dit is een leuke tip als je fan bent van een grand café en toch in het Sinterklaas thema wilt blijven. Tijdens deze avond zijn de muziekgenres eclectic, electro, house en moombahton te horen.

Datum: 1 december
Plaats: Grand café De Weinstube, Voorstraat 12 in Harlingen
Tijd: 23:55 – 04:00
Prijs: Deurverkoop 5 euro
Leeftijd: 16+

Booming New Season – Sint editie

Het eerste weekend van december vindt ook Booming New Season in Culemborg plaats. Tijdens de Sint editie worden verschillende stijlen zoals classics, trance en house gedraaid. Mike S, Spider en Mem zijn onder andere de dj’s hun best gaan doen om jou in Gelderland het naar de zin te maken.

Datum: 1 december
Plaats: Crystal Venue, Beesdseweg 1a in Culemborg
Tijd: 22:30 – 05:00 uur
Prijs: gratis entree
Leeftijd: 21+

Weekbreek – Pakjesavond

Wie op pakjesavond het huis wil ontvluchten, kan naar het feestje Weekbreek in Amsterdam gaan. Bar Bitterzoet verzorgt dan namelijk een avond vol met house, minimal en techno. Dj’s Riso, Nijs en Jeroen Rijskamp tonen hun kunsten tijdens de dag van Sinterklaas.

Datum: 5 december
Plaats: Bitterzoet, Spuistraat 2 in Amsterdam
Tijd: 19:00 – 00:00 uur
Prijs: Deurverkoop 5 euro
Leeftijd: 18+

55% Vet – Heerlijk avondje is gekomen

Als je geen afscheid kunt nemen van het Sinterklaas thema dan is het feestje 55% Vet in Venlo misschien iets voor jou. In het Limburgse poppodium Perron55 kun je namelijk genieten van house, electro en latin van dj’s Sam O Neall, Carlo Kopana, Vettig! en Gizo.

Datum: 8 december
Plaats: Perron55, Kaldenkerkerweg 55 in Venlo
Tijd: 22:30 – 04:00 uur
Prijs: Voorverkoop 5 euro, deurverkoop 7,50 euro
Leeftijd: 18+