Er is weer een flink gerucht over babynieuws in de wereld van celebrities. Kristen Stewart schijnt namelijk zwanger te zijn van Robert Pattinson.

Het Amerikaanse tijdschrift OK! beweert dat de 26-jarige Robert Pattinson en de 22-jarige Kristen Stewart in verwachting zijn van hun eerste kindje. Volgens anonieme bronnen is het Twilight koppel al druk bezig met het inrichten van een kinderkamer en willen zij hun kroost het liefst in Engeland grootbrengen.

Toch weet ik niet zo goed of we deze roddel wel moeten geloven. Het beroemde stel is net weer herenigd na een fikse ruzie over het vreemdgaan van Kristen. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar de meningen van de fans over dit nieuws. Want het zal niet de eerste keer zijn dat de actrice bedreigd wordt vanwege haar gemaakte keuzes in de relatie met Robert.

Foto via PRPhotos