In Duitsland is een wel heel bijzondere rechtszaak aan de gang. Een man beschuldigt zijn vriendin ervan dat zij hem heeft proberen te vermoorden met haar borsten.

De 33-jarige Tim Schmidt heeft een rechtszaak aangespannen tegen zijn 33-jarige vriendin Franziska Hansen omdat zij geprobeerd zou hebben hem te vermorden met behulp van haar borsten. De vrouw beschikt namelijk met maat E85 over een grote boezem.

De uit de hand gelopen vrijpartij vond afgelopen mei plaats. “We waren aan het vrijen en Franziska zat naakt op mij en ik kuste haar borsten. Plots greep ze mijn hoofd en duwde het met al haar macht tussen haar borsten. Ik kon niet meer ademen,” liet Tim Schmidt aan de rechter weten.

De man van 82,5 kilo kon zich op een gegeven moment loswrikken tussen de borsten van zijn 57 kilo wegende vriendin. Hierna rende hij in zijn blootje naar de buren en vroeg aan hen of zij de politie wilden bellen.

Einde relatie

Tim Schmidt beweerde in de rechtszaal dat zijn vriendin plannen had om hem te vermoorden, omdat hij hun relatie na 4 jaar wilde beëindigen. “Het was duidelijk dat ze me van kant wilde maken. Ze heeft het me zelf gezegd aan de telefoon. Ze wou me wurgen met haar borsten om me zo aangenaam mogelijk aan mijn einde te laten komen,” vertelde de man. Franziska Hansen ontkent overigens alle beschuldigingen van haar vriend.