Adidas werkt vaak samen met celebrities en dit keer is Selena Gomez de nieuwe ontwerpster. De actrice volgt hiermee haar ex-vriendje Justin Bieber, die ook al voor het merk aan de slag gaat.

Afgelopen dinsdag tekende de 20-jarige Selena Gomez een contract van 3 jaar bij het label NEO van de sportfabrikant. Selena is daarom dolenthousiast over haar nieuwe baantje als ontwerpster voor Adidas. Zij vindt dit namelijk een perfecte samenwerking omdat het label om stijl geeft, aldus de actrice. Voor het merk zal zij onder meer sneakers ontwerpen en nieuwe collecties promoten via diverse campagnes.

Of dit een reden is om Justin Bieber dwars te zitten is nog maar de vraag. Toch heeft Selena wel iets om mee te pronken, haar ex-vriendje tekende maar een contract van 2 jaar. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar de ontwerpkunsten van de actrice.

Foto via PRPhotos