De afgelopen weken staat het internet bomvol over de breuk van Justin Bieber en Selena Gomez. Volgens de laatste geruchten is het bekende koppel alweer samen en dat schijnt met foto’s te worden bevestigd.

Hoewel dit nieuws over het samen zijn van Justin Bieber en Selena Gomez waarschijnlijk veel harten gaat breken, liegen de foto’s van TMZ er niet om. Bij het Four Seasons Hotel in Beverly Hills zijn de populaire tienersterren namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd. Hoewel de liefjes niet samen op de foto staan, werden ze wel vlak na elkaar gespot.

Wat het koppel in het hotel heeft gedaan is niet bekend en verder weet niemand hoe lang ze daar zijn gebleven. Het lijkt er in ieder geval op dat Selena’s poging om Justin te negeren niet helemaal is gelukt. Ik weet niet zo goed wat ik van de foto’s moet denken, liefde is nou eenmaal onvoorspelbaar.

Foto via PRPhotos