Amsterdam kan zich gaan opmaken voor halfnaakte Abercrombie & Fitch jongens met mooie lichamen. Want de openingsdatum van de Abercrombie & Fitch winkel in Amsterdam is bekend.

Op donderdag 13 december om 11.00 uur wordt de Abercrombie & Fitch winkel in Amsterdam geopend. Voor hun eerste winkel in Nederland liet het merk zijn oog vallen op enorm pand aan de aan de Leidsestraat. Het gebouw telt namelijk meerdere verdiepingen waardoor er binnenkort dan ook heel wat vierkante meters gevuld zijn met de Abercrombie & Fitch collectie.

Natuurlijk pakt het merk groots uit voor de opening van de winkel in Amsterdam. Zo laten ze de meest appetijtelijke Abercrombie & Fitch jongens overkomen uit Spanje, Italië, Denmarken, Hongkong, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Statenom deze dag geheel in stijl op te leuken.

Abercrombie & Fitch Amsterdam

Leidsestraat 32-34
1017 PB Amsterdam