Er is weer een verse roddel in de wereld van celebrities en dit keer gaat het over Alexa Chung en Pharrel Williams. Volgens de laatste geruchten heeft het stel het erg gezellig met elkaar. De vraag is daarom ook of ze nou een koppel zijn of niet?

De Britse fashionista Alexa Chung en rapper Pharrel Williams zijn de laatste maanden al vaker met elkaar gespot. Ook de New York Post zet vraagtekens bij het flirtgedrag van het stel en vraagt zich af of zij een koppel zijn. Zo blijkt dat Alexa afgelopen woensdag aanwezig was op de boekpresentatie van Pharrel in de Arlington Club in New York. Volgens de bron zaten de twee dicht naast elkaar en hadden zij het heel gezellig. Ook op New York Fashion Week zaten ze tijdens de show van Proenza Schouler op de eerste rij naast elkaar.

Ik vind deze roddel echt klinkklare onzin, Pharrel Williams is namelijk afgelopen juli verloofd met Helen Lasichanh, de moeder van zijn kind. Naar mijn mening zijn de fashionista en de rapper niets meer dan vrienden en zijn ze absoluut geen koppel.

Foto via Instagram