Peaches Geldof laat er geen gras over groeien. Ze is namelijk maar net bevallen en nu alweer zwanger van haar tweede kind!

Slechts 6 maanden nadat ze van haar eerste kindje is bevallen is Peaches Geldof alweer zwanger. Over ongeveer 5,5 maand verwachten Peaches en haar man Thomas Cohen hun tweede zoontje, want de 23-jarige is alweer 3,5 maand in blije verwachting. Ook heeft het tweetal al een naam gekozen voor de baby, het jongetje gaat Phaedra heten.

Hoewel Peaches Geldof blij is dat haar gezin binnenkort wordt uitgebreid met een nieuwe spruit, was het nieuws voor haar toch even slikken. “Ik raakte in eerste instantie in paniek en dacht oh mijn God, we hebben straks een kind van een jaar oud en eentje van een maand oud, hoe gaan we dat doen?,” laat ze aan Hello! Magazine weten.

Foto via PRPhotos