Tijdens de MTV Europe Music Awards 2012 laten de hotste artiesten van dit moment hun kunsten weer zien. Het grootste muziekevenement van Europa zorgt altijd voor mooie beelden en spectaculaire nummers. Daarom heb ik de beste optredens van de MTV Europe Music Awards van de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet.

Bruno Mars

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39024″]

De aantrekkelijke Bruno Mars laat met zijn optreden in 2011 veel harten sneller kloppen. Zijn nummer Marry You zorgt dan ook voor aardig wat vrouwelijk gegil. De zanger begint met een akoestische toon en speelt zijn nummer mooi af met een elektrische gitaar. De glitters, lichtbeleving en mannelijk schoon zorgen voor een denkwaardig moment.

Nicole Scherzinger en Will.i.am

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39026″]

Zangeres Nicole Scherzinger, bekend van de Pussycat Dolls, heeft een erg mooie stem en tijdens het nummer Baby Love laat ze weer een mooi keelgeluidje horen. Haar duet met Will.i.am van de Black Eyed Peas was nogal een vreemde combinatie, toch zorgt de chemie tussen het duo voor een leuk optreden in 2007. Tot slot is de vuurregen aan het einde van het optreden een mooie afsluiter van het liefdesliedje.

Rihanna

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39028″]

Natuurlijk mag Rihanna niet ontbreken in dit rijtje van de beste optredens van de MTV Europe Music Awards. Dit jaar is de rebelse zangeres wel 6 keer genomineerd, ze is daarom al tot winnares uitgeroepen. Tijdens haar optreden in 2006 liet Rihanna zien dat ze een blijvertje was in de muziekindustrie.

Shakira

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39030″]

Hoewel Shakira op dit moment niet meer zo veel in de spotlight staat, vind ik dit optreden van haar uit 2010 best bijzonder. De zangeres staat bekend om haar buikdansen en ook hier mocht dit niet ontbreken. Tijdens de show gebeurd er zo veel dat het optreden telkens blijft boeien.

Beyonce

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39034″]

Ik ben een grote fan van Beyonce en daarom mag zij voor mij niet ontbreken in dit rijtje. Hoewel het optreden van If I Were A Boy in 2008 niet zo heel spectaculair is qua dansen, laat de zangeres wel zien hoe mooi en geloofwaardig ze kan zingen.

Kesha

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39036″]

Kesha is op zich al een geval apart, de zangeres houdt er namelijk van om op te vallen met haar aparte kledingstijl. In 2010 blaast ze iedereen weg met haar looks tijdens het zingen van het nummer Tik Tok. De grote ballonnen geven het publiek nog even wat extra energie waardoor de zangeres in het totaal een leuk optreden neer zet.