Gisteren was het dan zover, de Victoria’s Secret fashion show 2012. Deze avond zat zoals altijd bomvol spektakel, artiesten, lingerie en natuurlijk beeldschone modellen.

In het Lexington Avenue Armory in New York werd woensdag de Victoria’s Secret fashion show 2012 gehouden. Modellen als Doutzen Kroes, Miranda Kerr en Candice Swanepoel paraderden met enorme vleugels en in sexy lingerie over de catwalk. Alessandra Ambrosio had ditmaal de eer om de Fantasy Bra van maar liefst 2,5 miljoen dollar te showen.

Naast de bloedmooie Angels staat de Victoria’s Secret fashion show ook altijd garant voor de nodige artiesten. Zo lieten Justin Bieber en Bruno Mars hun zangkunsten horen en zong Rihanna haar hit Diamonds.

De Victoria’s Secret fashion show 2012 wordt op 4 december uitgezonden bij CBS. Wanneer het lingeriespektakel in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Backstage video

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38962″]