Kim Kardashian is een bekende realityster en staat de laatste tijd veel in de schijnwerpers door haar relatie met rapper Kanye West. Daarnaast is er constant kritiek op haar kledingstijl, het past schijnbaar niet bij haar imago. Om deze reden ben ik nieuwsgierig naar jouw mening over de kledingstijl van Kim Kardashian.

Over het algemeen lijkt Kim Kardashian mij best een leuke meid, ondanks dat de media haar zo afblaft. De kledingstijl van de ster bestaat voornamelijk uit jurken die ze altijd combineert met hoge hakken. De kleuren zwart en wit komen het vaakst in haar kleding terug. Verder draagt de realityster weinig opvallende accessoires, volgens velen is haar lichaam toch al opvallend genoeg.

Wat mij opvalt aan de stijl van de vriendin van Kanye West is dat het of chique is of ordinair. Het lijkt wel alsof zij soms niet goed weet wat ze moet aantrekken. Naar mijn mening trekt Kim zich weinig van kritiek aan, bij sommige outfits valt zelfs niet om haar borsten of billen heen te kijken. Maar wat vind jij van de kledingstijl van Kim Kardashian?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos