Voor de fans van straatmode is er goed nieuws, het Amerikaanse Urban Outfitters komt met zijn modeconcept voor het eerst naar Nederland. De Urban Outfitters winkel gaat zijn deuren openen in Amsterdam.

Voor het merk is dit de eerste winkel in ons kikkerlandje, zij gaan zich namelijk vestigen in de Kalverstraat. Het pand is volgens de laatste geruchten al in verbouwing en moet in de herfst van 2013 worden opgeleverd. De nieuwe winkel van Urban Outfitters in Amsterdam heeft met maar liefst 3 etages van ongeveer 500 vierkante meter flink wat ruimte om te shoppen.

Ik was nog niet bekend met dit merk, er zijn momenteel in Europa ook nog maar 34 winkels. De kleding op de website trekt mij wel aan, maar de prijzen zijn wel wat aan de hoge kant. Toch ben ik nieuwsgierig naar Urban Outfitters en neem ik volgend jaar vast een kijkje.