Vorige week vrijdag vond een van de duurste bruiloften in de entertainmentwereld plaats, namelijk die van Justin Timberlake en Jessica Biel. Vandaag is de eerste foto van dit sprookjeshuwelijk verschenen.

Op de huwelijksfoto is Jessica Biel in een zachtroze jurk van de Italiaanse modeontwerpster Giambattista Valli te bewonderen en draagt Justin Timberlake een elegant zwart park. De intieme trouwerij vond plaats in het Borgo Egnazia resort in Puglia Italië.

Aan Hello! Magazine vertelt zanger Justin dat zijn huwelijkscadeau een speciaal geschreven nummer was. Zijn bruidje werd namelijk door hem toe gezongen tijdens haar loopje naar het altaar. Volgens Justin waren bijna alle volwassen mannen aan het huilen. Ook zegt hij vol trots dat Jessica in haar trouwjurk het mooiste is wat hij ooit heeft gezien.

Beroemde gasten

Verder laat het koppel aan het magazine weten waarom zij voor Italië hebben gekozen, het stel is namelijk dol op het eten. Daarnaast waren ze erg blij om het speciale moment met bijzondere vrienden en familie op een mooie locatie te delen. Beroemde gasten die tijdens het huwelijk aanwezig waren, waren onder andere Jimmy Fallon, Andy Samberg, Timbaland en Beverley Mitchell.

Foto via PRPhotos