Emma Stone is een bekende actrice van onder andere The Amazing Spider-Man. Daarnaast is zij door People op de Best Dressed List 2012 uitgeroepen tot The Red Carpet Ruler. Alle redenen om haar kledingstijl eens onder de loep te nemen.

De kledingstijl van Emma Stone bestaat vooral uit veel jurkjes. Korte jurkjes draagt ze het vaakst in combinatie met een paar hoge pumps. De actrice zorgt altijd voor sexy schoenen met een chique kledingstijl. Kleuren die zij veel aan heeft zijn zwart en rood maar ook wit komt regelmatig in haar kleding terug.

Over het algemeen vind ik dat Emma Stone zich mooi kleedt, maar af en toe is het wel te braaf. Haar jurkjes zijn over het algemeen heel netjes en van mij mogen die wel wat meer prijs geven. De broekpakken op de foto’s vind ik twee erg mooie uitspringers. Bij haar staan ze ontzettend vrouwelijk en het is veel aparter. En wat is jullie mening over de kledingstijl van Emma Stone, is deze leuk of niet?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos