De roddels rondom het huwelijk van Justin Timberlake en zijn liefje Jessica Biel worden steeds heviger. Volgens de laatste geruchten is het stel momenteel in Italië om zich voor te bereiden op de grote dag.

Afgelopen woensdag liet RadarOnline al weten dat het dan eindelijk zo ver is voor het koppel dat sinds 2007 nogal een knipperlichtrelatie heeft. Zo zouden Justin Timberlake en Jessica Biel in het voorjaar bewust vage huwelijksuitnodigingen verstuurd hebben zodat er niets over kon uitlekken. De gasten moesten zelfs een overeenkomst tekenen waarin stond dat ze niets naar buiten mochten brengen over de voorbereidingen van het huwelijk. Het stel heeft ook laten weten dat camera’s of mobiele telefoons niet welkom zijn op hun bijzondere dag.

Momenteel is het aanstaande bruidspaar met familie en vrienden flink aan het genieten in Italië. Volgens E!News is de groep onder andere cultuur aan het snuiven in lokale plaatsjes. Life & Style schrijft over een ontspannen Justin tijdens een georganiseerd cocktailfeestje aan de Adriatische Zee. Dit zijn natuurlijk allemaal speculaties over het huwelijk, het koppel zelf heeft niets los gelaten. Naar mijn mening hebben ze groot gelijk, laat ze maar lekker genieten van elkaar.

Foto via PRPhotos