Heeft jouw lieve vader absoluut geen greintje modegevoel? Draagt hij gerust sandalen met sokken? Geef hem dan op voor de Specsavers ‘Pimp je Pa’-verkiezing en maak kans op een make-over voor jou en je vader.

Kun je jouw vader uittekenen in zijn suffe geruite overhemd met beige broek of draagt hij al 10 jaar dezelfde afgrijselijke bril? Is het zo erg met zijn gevoel voor stijl gesteld dat het pijn doet aan jouw modehart? Geef hem dan nu op voor de ‘Pimp je Pa’-verkiezing van Specsavers en win samen een volledige make-over, inclusief kleding voor je vader en jezelf ter waarde van €1.000 en een fotoshoot in het blad Fashionista. De tweede en derde prijs zijn een H&M-bon ter waarde van €100 en €50 en daarnaast maak je nog elke week kans een op exclusief shirt dress van Spijkers en Spijkers.

Win een make-over

Zie jij een vader en dochter make-over wel zitten? Ga naar specsavers.nl/pimpjepa en geef je vader meteen op. Dit doe je door een foto van je vader te plaatsen en uit te leggen waarom juist hij een make-over kan gebruiken. De winnaar wordt gekozen door een jury die bestaat uit hoofdredacteur Fashionista, Lydian Coppus, een Specsavers stylist en het Nederlandse ontwerpduo Spijkers en Spijkers.

De ‘Pimp je Pa’-verkiezing loopt van 17 oktober tot en met 9 november. Kortom, waar wacht je nog op!

Pimp
Pimp