Vind je het elk jaar weer lastig om een kerstcadeau voor je vriend te vinden? Misschien slaag je dit keer dan wel bij H&M. Want David Beckham gaat kerstondergoed ontwerpen voor de modeketen.

Volgens de Daily Star heeft H&M David Beckham gestrikt om kerstondergoed te ontwerpen. Hoe de boxers, shorts en slips van de voetballer er precies uitgaan zien is nog niet bekend. Toch verwacht de anonieme bron dat de collectie een groot succes wordt. Zo liet hij weten: “Wie wil Kerst nu niet vieren in een slipje van Becks?”

Overigens is de kans inderdaad erg groot dat David Beckham weer aan de slag gaat voor H&M. Hij liet namelijk al eerder weten hoe leuk hij de vorige samenwerking vond. “Ik heb alles zelf getekend en dit zijn dingen die ik zelf zou dragen. Samenwerken met een team is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Dat bleek ook erg belangrijk te zijn bij het ontwikkelen van deze lijn. We werkten aan het gevoel, de pasvorm en de stijl om te verzekeren dat dit product niet enkel iets is dat ik zou dragen, maar ook een collectie waar ik trots op zou zijn om mijn naam eronder te zetten,” aldus David.