Kate Moss is een van de meest besproken modellen en staat naast haar modellenwerk bekend om haar rebelse levensstijl. Daarom leek het mij leuk om eens te kijken naar kledingstijl van Kate Moss.

De kledingstijl van Kate Moss is vooral te beschrijven als chique en zakelijk. Op de rode loper is zij meestal te zien in een jurk. Wanneer het model gaat voor een zakelijke outfit draagt zij bijna altijd een blazer. Kleuren die veel terugkomen in haar outfits zijn zwart, goud en zilver. Kate Moss draagt qua schoenen meestal pumps of laarsjes en om haar outfit af te maken soms sieraden.

Over het algemeen vind ik dat Kate Moss zich erg stijlvol kleedt, iets wat ik ook verwacht van een model. Natuurlijk is niemand perfect en dat is ook te zien aan de zilverkleurige jurk die zij draagt op de laatste foto, maar dat moet een keer kunnen. Wat is jouw mening over de kledingstijl van Kate Moss?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos