Dat celebrities daten is iedereen bekend, maar wat doen hun tijdens een date? Hieronder staan 6 dates die populair zijn onder de celebrities.

Naar een event

Aangezien celebrities vaak prijsuitreikingen of premières moeten bijwonen, is dit ook een van hun favoriete date gelegenheden. Zij hebben het geluk om hun werk te mogen combineren met hun romances. Nou ligt het voor ons niet erg voor de hand om naar een prijsuitreiking te gaan, maar wat dacht je van een galafeest of dinerparty?

Naar een concert

Ondanks dat zij zelf beroemd zijn, vinden celebrities het ook leuk om hun favoriete artiest of band op te zien treden. Vooral onder de acteurs en actrices is dit erg populair. Zelf heb ik nog nooit een concert date gehad, maar het lijkt mij leuk om een keer te doen.

Chique uit eten

Wie houdt er nou niet van een etentje? Je mogen optutten en daarna heerlijk eten, vind ik persoonlijk niet verkeerd. Aangezien het voor celebrities meestal geen probleem is om een tafel te krijgen zonder reservering, is chique uit eten gaan een gemakkelijke en leuke optie.

Ontsnappen naar een eiland

Voor een eiland date heb je een flinke portemonnee nodig, maar dat is voor de celebrities geen probleem. Beroemde koppels als Victoria en David Beckham schijnen erg te genieten van dit soort romantische tripjes. Ik kan mij hier best wat bij voorstellen. Het lijkt mij alleen wel verstandig om al een tijdje een relatie te hebben, voordat je met diegene naar een eiland vertrekt.

Filmpje pakken

Celebrities vinden het heerlijk om naar de bioscoop te gaan. Stiekem ben ik zelf ook fan van de bioscoop date, ook al is het erg cliché. Voor de beroemdheden is het ideaal, omdat zij zo van hun date kunnen genieten, zonder dat de paparazzi hen lastigvalt.

Sportwedstrijden bijwonen

Niet elk beroemd koppel houdt van sport, maar samen kijken naar een sportwedstrijd is onder de celebrities zeker populair. Dit zou niks voor mij zijn, aangezien ik niet zo van sport houd, maar celebrities als Beyonce en Jay-Z denken hier anders over en zijn regelmatig te spotten bij wedstrijden.