De laatste Fashion week voor zomer 2013 is weer voorbij. Deze weken vol mode werden gehouden in New York, Londen, Milaan en Parijs. Zoals gewoonlijk trokken de fashion weken weer veel celebrities.

Onder de sterren bevond zich onder andere Jennifer Lopez. Zij was samen met haar 4-jarige dochtertje Emme en haar lover te zien bij de show van Chanel in Parijs. Zelf verscheen ze in een ietwat kort jurkje van het merk Dana Budeanu met daaroverheen een zwarte blazer en bijpassende pumps. Om haar outfit af te maken droeg zij een clutch van Chanel.

Andere bekende vrouwelijke gezichten op de fashion weken voor zomer 2013 waren Alexa Chung, Olivia Palermo en Heidi Klum. Alexa Chung droeg voor de Elle Fashion show een wit jurkje van modelabel Carven. Zelf zou ik het jurkje niet hebben uitgekozen, maar haar stond het wel.

Ook waren er een aantal mannelijke celebrities te spotten tijdens de modeweken. Zo verscheen Kanye West onder andere bij de show van Dior in Parijs. Simpel, maar stijlvol gekleed in het zwart, met een beetje bling om zijn imago als rapper toch naar voren te laten komen. Bij de show van Burberry was One Direction zanger Harry Styles te spotten. Hij blijkt erg geïnteresseerd in mode, want eerder dit jaar was hij ook te zien tijdens de London Fashion Week.

Foto’s via PRPhotos