Met het mooie weer is het gedaan en het wordt weer tijd voor warme truien en lange broeken. Daarom komt Primark met een collectie voor herfst 2012 om je kast mee te vullen.

De Primark collectie voor herfst 2012 staat helemaal in het teken van vintage. De lijn bestaat uit blousejes, kokerrokken, broeken met opvallende prints en gebreide truien. Daarmee neemt het ons helemaal terug naar de swingende jaren 60. Ook de grote variatie tussen de kleuren valt op. Van neonroze tot bordeauxrood, je vindt het allemaal in deze retro-achtige herfstcollectie van Primark.

Zelf heb ik normaal niet zoveel met de jaren 60, maar ik moet zeggen dat er tussen deze collectie toch een aantal leuke dingen zitten. Zo zou ik best gezien willen worden in dat leuke bordeauxrode jurkje of de zwarte trui van de achtste foto.

En wat is jouw mening over de Primark collectie voor herfst 2012?

[bawlu_buttons]