Er zijn genoeg leugens die meiden zichzelf tijdens een relatie aanpraten. Soms moet je wakker worden geschud. Houd jezelf niet langer voor de gek en stop met geloven in al die mooie praatjes. Om dit voor elkaar te krijgen staan hier de 4 meest voorkomende leugens.

Seks maakt alles weer goed

Veel meiden denken dat seks met hun vriendje alles weer goed maakt. Ben jij iemand die seks gebruikt om niet te hoeven praten? Foei! Je schuift de problemen zo alleen maar onder het bed. Tenzij je alles bespreekt tijdens je vrijpartij. Toch is de confrontatie opzoeken voor veel meiden moeilijk. Toch zou je het eens moeten proberen. Want lijkt het je niet veel fijner om alles uit te praten, elkaar weer helemaal leuk te vinden en daarna af te sluiten met goedmaakseks?

Hij is niet jaloers

Hoe verliefd je ook bent, extreme jaloezie in een relatie is een van de grootste relatieproblemen op de wereld. In het begin van een relatie wordt dit probleem vaak onderschat. Meiden denken dat hij wat jaloers is omdat hij je zo leuk vindt en je niet kwijt wil. Een beetje jaloezie in je relatie is natuurlijk ook niet verkeerd, maar pas wel op als hij reageert als een bezeten duivel. Accepteer geen belachelijke opmerkingen of negeerpartijen, dit kan namelijk uitlopen tot emotionele en fysieke mishandeling. Stop met geloven in zijn absurde liefde en stop er nu mee!

Altijd samen willen zijn

Natuurlijk wil je tijdens een relatie zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Toch is elkaar de ruimte geven een tip die zorgt voor een juiste basis. Doe dingen voor jezelf, ga bijvoorbeeld uit met vriendinnen. Mocht je elkaar geen ruimte kunnen geven dan zit je elkaar waarschijnlijk te claimen. Na verloop van tijd gaat dit een van jullie irriteren. Zo krijg je het gevoel dat je niks meer mag doen en begint je relatie een dodelijk punt in te slaan.

Zonder hem kan ik niet leven

Lieverds, relaties zijn ontzettend leuk, maar je hebt echt geen jongen nodig om gelukkig te zijn! Single zijn en alle vrijheid hebben is net zo leuk en misschien nog wel veel leuker. Daarnaast leer je jezelf pas goed kennen als je single bent. Je hoeft ook aan niemand verantwoording af te leggen. Dus als er een geen jongen in je leven is, wat maakt het uit? Begin geen relatie omdat je denkt dat je niet op je eigen benen kunt staan. Liefde hoort een magische periode te zijn en niet te bestaan uit valse hoop.