Aan het dramatische leventje van Lindsay Lohan komt maar geen eind. Na alle berichten over haar ontspoorde gedrag, is de actrice afgelopen zondag met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het zit Lindsay ook niet bepaald mee, ze lijkt de problemen wel aan te trekken. Ditmaal schrijft TMZ dat de actrice zich al een lange tijd niet goed voelt. Ze blijkt al weken rond te lopen met last van haar longen, dit had ze ook aan vrienden verteld. De klachten werden afgelopen weekend zo extreem dat Lindsay Lohan werd opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige longontsteking.

Inmiddels is de actrice met een antibioticakuur naar huis gestuurd. De losbol is geadviseerd het wat rustiger aan te doen. Of ze dit van harte neemt is natuurlijk nog maar de vraag. Volgens de laatste geruchten ligt ze bij te komen in een hotelkamer.

Foto via PRPhotos