Alweer babynieuws in het land van de celebrities. Volgens de laatste roddels is niemand minder dan Beyoncé zwanger van een tweede kindje.

Nog geen 8 maanden geleden werd de zangeres samen met haar man Jay Z de gelukkige ouders van hun eerste dochtertje Ivy Blue Carter. Nu zijn er foto’s verschenen waarop de 31-jarige Beyoncé gespot wordt met een klein buikje, verschillende roddelsites beweren hierdoor dat zij weer zwanger is. Een anonieme bron heeft aan Hollywood Life laten weten dat het gerucht inderdaad klopt.

Voor mij is het niet duidelijk of de zangeres opnieuw in verwachting is, de foto is nogal wazig en veel valt er niet te zien. Mocht dit wel het geval zijn, dan hoop ik dat ze de wereld opnieuw op een verrassende manier laat zien dat ze moeder wordt. Vorig jaar liet Beyoncé tijdens haar optreden op de Video Music Awards 2011 trots haar dikke buik zien.

Foto via PRPhotos