Deze ochtend gonst het van het babynieuws in celebrityland. Want naast Shakira zou ook Lady Gaga zwanger zijn.

Kelly Osbourne heeft een vermoeden dat Lady Gaga zwanger is. Het feit dat de zangeres een paar kilo is aangekomen en de laatste tijd veel wijde kleding draagt is voor haar genoeg reden om aan te namen dat ze in blijde verwachting is. Zo zei Kelly in het programma Chatty Man: “Ik denk dat ze zwanger is omdat het de laatste tijd opvalt dat ze haar buik verbergt. Ook haar stijl is veranderd en je kunt je haar niet bleken als je in verwachting bent.”

Of er echt een little monster op komst is, ik betwijfel het. Hoewel het gerucht al eerder ging dat Lady Gaga en haar vriend Taylor Kinney een baby verwachten, lijkt het mij niet dat je als aanstaande moeder een joint rookt op het podium. Ik heb dan ook meer het vermoeden dat dit een gevalletje is van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet, want Kelly was zelf ook niet altijd één van de magerste.

Foto via PRPhotos