Blake Lively en Ryan Reynolds stapten iets meer dan een week gelden in het huwelijksbootje. Sindsdien doet het stel erg hun best om hun huwelijk uit de schijnwerpers te houden. Toch komen we beetje bij beetje meer te weten, want ik heb nu de trouwring van Blake Lively voor je.

Zondag 9 september gaf Blake Lively gehuld in een trouwjurk van Marchesa haar jawoord aan Ryan Reynolds. De volgende dag werd het kersverse echtpaar door een fotograaf betrapt tijdens een intiem moment. Op de foto draagt Blake een enorme trouwring die bestaat uit ovale lichtroze diamant met daaromheen een ring met kleine diamanten.

Juwelenontwerper Lorraine Schwartz maakte de trouwring van Blake Lively. Zo liet haar woordvoerder aan People weten: “Lorraine en Ryan werkten samen aan deze ring in roze goud, met een knipoog naar de deco stijl.”

Foto via PRPhotos